2015. november 16., hétfő

4. Rész

Hahi :D
Jéééé rész.
XD
Nagyon sajnáljuk a késést, de sajnos idő.. Csenge nyolcadikos, nekem meg még lenne is időm, tudjátok hogy tudok fordítani, de ennek a blognak a nyelvezete olyan, hogy egyszerűen nem megy. Az I wanna be yoursnak sokkal könnyebb a nyelvezete, itt meg olyan mondatok vannak hogy a fejemben nem tudom őket lefordítani, nemmégyhogy leírjam őket xd. Csenge pedig rengeteget tanul, most lesznek a felvételik is (sok sikert csajó :D), amik után már rendszeresebben fogjuk hozni a részeket :)
A következő rész.. fuh. Nem tudjuk hogy mikor jön, megpróbálunk változtatni pár dolgon, hogy ne kelljen megint hónapokat várni, de reméljük értitek, hogy az iskola és a család sokkal fontosabbak mint egy blog :)
És nem kell aggódnotok és komikban kiakadnotok, azt az egyet biztosan megígérjük, hogy nem fogjuk se szüneteltetni se bezárni a blogot :)
Kellemes olvasást, ne felejtsetek el komizni :*
Csenge és Madelyn 

- Esküszöm, megyek és kibaszlak az ablakon - mondta Niall miközben lehajolt, és felemelve Louist a kanapéról, felállt. A kisebbik vicsorogva csomagolta végtagjait a legjobb barátja köré. 
- Tegyél le! - kiáltotta, koala módra ölelve át a szőke felsőtestét a karjaival és lábaival. Niall már nem is tartotta, csak állt a szoba közepén a rajta lógó Louisval.
- Louis, beszélned kell velem! - mondta a szőke lassan. Barátja elcsendesedett és lemászott róla, vissza a kanapéra és magára húzta a takarót, ahogyan egész hétvégén is tette.
- Basszameg Louis, azóta már beszéltem a srácokkal, négyszer! És fogalmuk sincs, hogy mi történt! - emelte magasba a kezeit Niall és hagyta, hogy a barátja eltűnjon a vastag takaró alatt.
- Mit mondtak? - kérdezte Louis, hangját tompította az anyag.
Niall gyorsan előre lépett, feltépte a takarót, majd csalódottan mondta
- Miért nem kérdezed meg őket, te hülye fasz? Hamarosan úgyis itt lesznek - mire befejezte, Louis már teljesen kint is volt a takaró alól. 
- Mi a faszt értesz az alatt, hogy mindjárt itt lesznek? - kérdezte, megigazítva gyűrött ruháit. Szemei nagyra voltak nyílva, ajkai vörösek voltak a folyamatos rágástól - Niall, úton vannak a házam felé?
- Igen, öt perce írtak, hogy egy órán belül itt vannak - mondta a szőke csípőre tett kezekkel. Louis szeme elkerekedett, körülnézett a lakásban.
- Nem megy... Segíts feltakarítani ezt, elmegyek zuhanyozni és felöltözni. Niall, mi a szarért csináltad ezt? - idegesen vágott hozzá egy üres poharat, de a szőke elkapta.
- Mivel nem mondod el hogy mi történt, így az én feladatom kideríteni. Lou, attól félnek, hogy bántottak anélkül hogy észrevették volna. Nem hagyhatsz ott senkit egy szó nélkül soha, főleg nem miután szétbaszott. - dobta le a poharat a földre Niall, a hangja pedig egyre emelkedett - Nem mondtál semmit, így én szóltam nekik, azt hittem, bántottak vagy ilyesmi!
Louis a hajába túrt, arca sápadt volt. Nem szólt semmit, csupán megfordult és elment zuhanyozni.
- Louis, csak mondd el hogy mi történt - könyörgött Niall, miközben követte barátját a fürdőbe.
- Nem tudom - válaszolta a fiú, mire a szőke felsóhajtott és a fürdőszoba szekrénynek dőlt. Louis meztelenül lépett be a zuhanyfülkébe, egyáltalán nem zavarta, hogy nincs egyedül.
- Miért nem? - kérdezte Niall hangosan, hogy a barátja hallja őt a zubogó vízen keresztül is.
- Mert kibaszott tökéletesek, Niall. Tökéletesek voltak, ők csak--nem megy könnyen, úgy értem új volt, ők, vagyis Harry csak lökött de annyira hogy már majdnem, de csak majdnem túl sok volt, de nem volt az, és amikor elkezdték mondani hogy milyen jó voltam, ott hagytam őket, egyszerűen csak túl sok volt. - Louis felvette a hajkondícionálóját majd a zuhanyfülke falához vágta. 
- Elmentél, mert túlterheltek - fogalta össze Niall a barátja töténetét, míg ő csak szánalmasan mosta a testét a zuhanyrózsát a kezében tartva.
- Igen, túltereltek. Úgy értem, olyan volt mintha a szívem ki akarnak ugrani a mellkasomból - motyogta Louis majd vállat vont. 
- Még mindig szeretnéd, hogy átjöjjenek? - kérdezte Niall, Louis pedig csak felnevetett.
- Nem mintha lenne választásom. Mondd meg nekik, hogy menjenek a kávézóba az utca végében, majd ott találkozunk velük! - kérte Louis. Niall csak elővette a telefonját és intézkedett. Louis megmosta a haját, a víz lefele csurgott a testén, ez az egész úgy nézett ki, mint egy szomorú dal klippje, vagy valami hasonló. 
- Meg kell mondanod nekik Louis - kezdett bele Niall amint letette a telefont, Louis csak felsóhajtott és a zuhanyban levő polcra dobta a habos szivacsot.
- Mi van, ha nem akarom elmondani? - kérdezte törökülésbe ülve a fülke aljában, miközben a tusfürdőt babrálta. 
- Louis, nem fogunk erről vitatkozni. Tetszettél nekik, ahogy neked is tetszettek ők. Féltek, hogy bántani fognak, még mindig félnek, nem mondtam el nekik amit mondtál - fejezte be Niall mire Louis felsóhajtott és elengedte aa tusfürdőt. Kénytelen lesz felállni, de még nem igazán állt készen rá.
- Menj el velük hétvégére, hátha megváltozik valami benned velük kapcsolatban. - mondta Niall mire Lou csak felsóhajtott és felnyomta magát a nedves padlóról.
- Kaphatok gondolkozási időt? - kérdezte a kisebbik, a szőke csak gépelt a mobilján, a házaspárnak tudna kell, hogy mit kell majd megbeszélni a kis találkozón.
- Majd megkérdezzük őket amikor odaértünk - Louis leállította a zuhanyt és kiszállt.
*
- Meg fog állni a szívem - mondta Louis a kávézóba menet. Hamarabb mentek oda, remélték, hogy a házaspár előtt lesznek ott. Louis csak odament a pulthoz és rendelt egy forró teát, Niall pedig kávét, hogy kibírja a nap hátralévő részét. Az alacsonyabb még kért magának egy sajttortát is, a szőke pedig mindent kifizetett. Nem kellett sokat várniuk, pár perccel miután leültek már meg is érkezett a süti és a két ital, pont amikor az ajtó felett levő csengő megszólalt és belépett rajta Harry és Zayn. Louis lehajtotta a fejét, megpróbált eltűnni, nehogy a házaspár észrevegye őt a pulttól.
- Ó, nézd itt egy Harry és egy Zayn - nevetett fel Niall a kelleténél kicsit hangosabban. A szőke a barátja mellé ült át, hogy a két férfi helyet tudjon foglalni pont velük szemben.
- Niall, Louis - üdvözölték őket, a szőke válaszolt, a barna viszont csak biccentett egyet.
- Louis, hogy vagy? - kérdezte Zayn mire az említett megvonta a vállát és aprót kortyolt a teájából.
- Louis, nézz ránk - kérte a Harry, Louis csak felsóhajtott, majd letette a poharát. A két férfire fordította a tekintetét és végignézett rajtuk. Zayn őt nézte, közelről elemezte, míg Harry kíváncsian bámulta - Mi történt? - kérdezte, mire Louis csak megrázta a fejét és újra elfordult.
- Mondott neked valamit? - kérdezte Zayn Niall felé fordulva, Louis látta a szeme sarkából, hogy a barátja bólintott egyet.
- Ó igen, elmondott mindent, tudom hogy mi történt. De mondtam neki, hogy neki kell közölnie veletek srácok - mondta Niall és csórt egy falatot Louis tortájából.
- Elmondod akkor most? - kérte Harry, Louis szemei pedig elkerekedtek, mikor valami megbökte a lábait, majd előre húzva azokat kezdte cirógatni a bokáit.
- Louis, kérlek - mondta Zayn kedves hangon. A másik férfi csak az asztal alatti dolgokra koncentrált, arra, ahogy Louis ajkai elnyíltak és az arca egyre rózsaszínesebb lett, ami Zaynnek is tetszett.
- Túl voltam terhelve - felelte, tekintetével a két férfi között cikázva.
- Harry terhelt túl? - kérdezte Zayn és Louis bólintott, majd újra a göndörre nézett - Hogyan csinálta? - Louis csak megrázta a fejét válaszul.
- Nem tudom, sok volt, már túl sok, de gyönyörű is egyszerre. Kiakadtam, túl sok volt egyszerre, aztán vége lett és minden rendben volt. Úgy éreztem mintha égnék, de... - Louis előre hajolt és az asztalra könyökölt, arcát tenyerébe temette.
- Maradj nálunk hétvégére. Hétfő van, tudunk várni csütörtökig a válaszra - ajánlotta fel Harry, mire Louis ráemelte a tekintetét, majd Zaynre és végül a barátjára, aki hevesen bólogatott.
- Rendben, csütörtökön elmondom, mit gondolok erről - válaszolta majd felemelte a teáját, megfújta, hogy hűljön egy kicsit.
Zayn bólogatott, Harry pedig elengedte a lábát. Louis a homlokát ráncolta, tetszett neki az érzés, még akkoris, ha a lába két másik közé volt beszorítva.
Csend volt egy darabig, csak Harry és Zayn beszélgettek, míg a pincérnő ki nem hozta a rendelésüket. Louis befejezte a sütijét, majd a tányérját az asztal szélére tolta.
- Kérsz még valamit, Lou? - kérdezte Niall, Louis pedig kicsit többet hallgatott, mint kellett volna. A házaspár pedig őt bámulta.
- Nos, nem lenne jó, ha mindig ilyen idegesség lenne köztünk, szeretnénk, ha fel tudnál oldódni mellettünk - mondta Zayn, Niall pedig megbökte Zaynt a combjával.
Louis általában nem ilyen mint most, általában élénk, vicces... Csak a két férfi előtt más. Előttük úgy érezte magát, mintha az ő tuladjonuk lenne. És pontosan ezt akarta, valakinek a tulajdona, a játéka lenni. Azt akarta, hogy szeressék és gondoskodjanak róla, és most itt ült előtte ez a két férfi akik megvalósíthatják ezt. Nanáhogy ideges volt.
- Elnézést, csak nem vagyok hozzászokva ehhez - mondta Louis, a két férfi pedig csak bólintott.
- Értjük, fircsa és más egy kicsit, de ha beszélni akarsz valamiről, vagy valami nyomja a szíved, velünk megoszthatod - Zayn elhalgatott, Louis aprókat bólogatott, Harry pedig csak figyelt.
Befejezték az italjukat, Zayn az órájára nézett mielőtt megszólalt.
- Nos, nekünk mostt mennünk kell, hamarosan dolgozni megyünk. Itt van a számunk - felállt, majd Louis kezébe adott egy papírdarabot.
- Írj vagy hívj nyugodtan, bármikor - fejezte be. Louis bólintott egyet és eltette a papírt. Zayn és Harry neve és telefonszáma volt rajta.
- Kérlek, ne hidd azt, hogy nem tudsz beszélni velünk! Ha minden rendben lesz hétvégén és a maradás mellett döntesz, akkor vasárnap küldünk egy levelet a szabályokkal és a feladatokkal. Megpróbáljuk ezen a hétvégén, majd adunk egy teljes hetet, hogy dönthess. Mi is értesítünk közben ha úgy gondoljuk, nem illesz hozzánk - mondta Harry, hangja halk volt és lassan beszélt. Louis bólintott egyet majd végignézte ahogy felálltak és elmentek, köszönés nélkül.
- Nos, azt hiszem, ez jól ment. Ó, és csak hogy tudd, velük mész hétvégén. Nincs apelláta - mondta Niall, Louis csak ismét bólintott egyet és elmosolyodott halványan. 

29 megjegyzés:

 1. Annyira vártam már az új részt... Imádtam mint a többit! Kíváncsian várom a folytatást!

  Megértem, hogy elfoglaltak vagytok. Köszi, hogy fordítjátok!
  xxSophia <3

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Köszönjük szépen a kitartast. Igerjuk mar nem lesz olyan sok es nem kellesz ennyit varni��

  VálaszTörlés
 4. Huu én a hétvégére leszek kiváncsi. Tutti lesz szex :O reméljük jo sok. Tudom hogy szoktam aggodni de na.. Csak amikor mondjátok mikor lesz rész és mégsincs elkezdek aggodni hogy ugye nem akarjatok abbahagyni? De szerencsére nem :D szoval bocsi az aggodalmaskodásétt ès várom a kövit
  😊😊

  VálaszTörlés
 5. Imádom!! :) mikorra várható a kövi rész??

  VálaszTörlés
 6. Sziasztok.Hát bevallom nagyon tetszik ügyes fordítás,de tényleg alig van rész.Nem birok sokat várni:)
  Vivi

  VálaszTörlés
 7. Mikor lesz resz? :)

  VálaszTörlés
 8. Sziasztok.Mikor hozzátok?:)

  VálaszTörlés
 9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 10. Sziasztok drágák!:)
  Bocsi a pofátlanságért,de mikor lesz új rész?
  Lex xx

  VálaszTörlés
 11. Mikor lesz reeeeesz?:(((((

  VálaszTörlés
 12. Sziasztok. Én megértem hogy elfoglaltak vagytok meg minden de lesz nég egyáltalán rész? Mert ha jol emlékszem hárman vagytok szoval.. Ha csak egy sor minden nap már lenne rész.. Esetleg segitsek forditot keresni segitségnek? Vannak ismerőseim meg helyek ahol ki tudnám rakni. Szoval szoljatok nyugodtan mert ez igy elég rossz..

  VálaszTörlés
 13. Ennek a blognak befellegzett?
  Ahogy számolom fél éves lesz ebben a hónapban, és született négy rész. Oké, megértem, lassan megy, én is lassabban írok, valamikor energiám sincs hozzá, de... szóval, a havi egy sem okés?
  Hónapok óta nem történt errefelé semmi se.
  Kérlek válaszoljon egyikőtök, hogy megéri-e várni egyáltalán, vagy álljak neki angolul, mert tényleg érdekel a története, főleg miután belepörgettem az eredetibe.
  Nem leszólni, sérteni akarlak titeket, csak kicsit radikálisabban érdeklődök (oké, nem, de nagyon megtetszett hirtelen ez a kifejezés).
  ~Liz

  VálaszTörlés
 14. Sziasztok. Nagyom sajnálom. Teljesen tele vagyok pontosan 6 nap mulva angol szobelizek es egyszeruen rettegek. Nem hogy forditani de meg a napi dolgokra sem marad idom. 100%osra tudom igerni 6nap es vege ennek a havontai dolognak. Megegyszer nagyon sajnálom. De jelen pillanatban sokkal fontosabb az hogy felvegyenek. Köszönjuk a kitartást❤️ (Csenge egy másik emailtol mert balfasz es elfelejtette a jelszavat)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a hat nap már letelt, köszönjük (szerintem mondhatom más nevében is) a felesleges ígérgetést. :)

   Törlés
 15. Sziasztok! Akkor kb mikorra várható az 5-dik rész?
  Dius x

  VálaszTörlés
 16. Imádom! !!!!!!
  Mikor lesz új rész?

  VálaszTörlés
 17. Ahj, imádom, de mikor lesz új? Barátnőm angolul olvassa, és állandóan mondja, hogy milyen jó, de én németes vagyok, és egy szót nem tudok angolul, neki meg nincs ideje fordítani, szóval ti vagytok a re,ényem.
  Kérlek, már vége a sulinak meg minden, hozzatok újat! <3
  Puszi xx

  VálaszTörlés
 18. Van még itt egyáltalán valaki?????? Már vagy fél éve elmúlt az az angol szóbeli....akkor legalább egy szünetet rakjatok ki vagy valami...:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem már mindketten szarnak rá...
   Bár azért valamit kiírhattak volna...
   Lehet, hogy nagy elvárás...

   Törlés
  2. Kár...lehet hogy az, de na :/
   annyit csak ki lehet írni, hogy Zárva. Csak öt betű:(

   Törlés